четвртак, 8. децембар 2011.

Angelit



Angelit
BOJA   Plava i bela, nekad sa crvrnim pegama


IZGLED   Mat i cesto iznervisan kao krila, poveci kamen


UCESTALOST   Lako se dolazi do njega


IZVOR Britanija, Egipat, Nemacka, Meksiko, Peru, Poljska, Libija


OSOBINE   Angelit je jedan od "kamenova svesnosti" za novo doba.Predstavlja mir i bratstvo.Kako ime nagovestava angelit olaksava kontakt sa andjeoskim kraljevstvom.Poboljsava telepatsku komunikaciju omogucava iskustvo vantelesnih putovanja dok se uporedo odrzava kontakt sa svakodnevnom stvarnoscu.
Angelit je mocan kamen za iscelitelje, jer produbljuje otvorenost i povecava percepciju.Takodje obezbedjuje zastitu za okruzenje ili za telo, narocito kada se uzme kao eliksir.
Angelit je nastao od celestita, koji je bio kompresovan milionima godina, i deli mnoga zajednicka svojstva sa tim kamenom.Psiholoski angelit vam pomaze da govorite istinu, ma kakva ona bila.Takodje pomaze da budete saosecajniji i otvoreniji, posebno kada je u pitanju ono sto ne moze da se promeni.Ublazava psiholosku bol i suprotstavlja se okrutnosti.
Mentalno, angelit se koristio da poboljsa astrolosko razumevanje i da dovede do dubljeg razumevanja matematike.Takodje olaksava telepatski kontakt medju  umovima.
Duhovno angelit je ispunjen saosecanjem.Transformise bol i bolest u celovitost i isceljenje, otvarajuci put za duhovnu inspiraciju.Stvara dubok osecaj mira i stalozenosti.Pomaze da se povezivanje sa univerzalnim znanjem i povecava svesnost.Angelit olaksava proces ponovnog rodjenja, stimulise lecenje i otvara psihicko usmeravanje.


LECENJE   Kada se primenjuje na stopala, angelit deblokira meridijane i energetske staze.Odgovara grlu, ublazava upale i balansira tiroidnu i paratiroidne zlezde.Ovaj smirujuci kamen obnavlja tkivo i krvne sudove, uravnotezava tecnosti, unutar fizickog tela i moze da posluzi kao diuretik.Koristan je u kontrolisanju telesne tezine, posebno se povezuje sa plucima i rukama.Angelit moze da smiri bol opekotina od sunca.Na suptilnom nivou, angelit balansira fizicko telo sa etericnim domenima.


POLOZAJ   Drzati ili staviti na odgovarajuci deo tela. Sledeci tekstovi anhidrit, labradorit.
Angelit

1 коментар: