субота, 4. фебруар 2012.

Labradorit



Labradorit
BOJA   Sivkasta do crne sa plavim, zuta

IZGLED   Svih velicina, najcesce polirani: tamni dok ih ne zakaci zrak svetlosti, onda se prelivaju plavo ili sevaju zlatno.Zuti oblik je providan, uglavnom mali i kotrljan.

UCESTALOST   Lako dostupan

IZVOR   Italija, Grenland, Finska, Rusija, Kanada, Skandinavija

OSOBINE   Labradorit koji se preliva je visoko mistican kamen zastitnik, donosilac svetlosti.Podize svest i povezuje sa energijama univerzuma.Labradorit odbija nezeljene energije iz aure i sprecava odliv energije.Pravi barijeru za negativnu energiju koja se prospe tokom terapije.Moze da vas odnese u drugi svet ili u druge zivote.Kao kamen ezotericnog znanja, olaksava inicijaciju u misterije.
Labradorit uskladuje fizicko sa etericnim telima i pristupa duhovnoj svrsi.Podize svest i uzemljuje duhovne energije u fizicko telo.Ovaj kamen stimulise intuiciju i natculni dar, ukljucujuci i umetnost shvatanja "pravog momenta", donosi poruke iz nesvesnog uma na povrsinu i tako olaksava njihovo medjusobno razumevanje.
Psiholoski, labradorit odklanja strahove, nesigurnosti i natculne rusevine od ranijih razocaranja , ukljucujuci i ona koja su se desila u prethodnim zivotima>Jaca veru u sebe i poverenje u univerzum.Otklanja projekcije drugih ljudi, ukljucujuci  i misaone formacije koje su se zakacile za auru.
Labradorit smiruje previse aktivan um i puni mastu energijom, donoseci nove ideje.Analiza i racionalnost su uskladjeni sa unutrasnjim vidom.Labradorit donosi kontemplaciju i introspekciju.Ukrsta intelektualnu misao sa intuitivnom mudroscu, odlicno razgradjue iluzije sezuci do korena problema i pokazujuci pravu nameru na misli i dela.Ovaj kamen izvlaci potisnuta secanja iz proslosti.
Labradorit je koristan pratilac kroz promene jer daje snagu i istrajnost.Kao kamen preobrazaja, priprema telo i dusu za proces uznesenja.

LECENJE   Labradorit leci bolest ociju i mozga, otpusta stres i regulise metabolizam.Leci prehlade, giht i reumatizam, uskladjuje hormone i otpusta menstrualnu tenziju, snizava krvni pritisak.
Labradorit moze da se koristi kao svedok tokom rediestezijskih tretmana, jer tacno i precizno ukazuje na uzrok nezdravosti.

POLOZAJ   Nositi preko vise srcane cakre, drzati ili  staviti gde je potreban.

ODREDJENE BOJE   Pored opstih svojstava, sledeca boja ima dodatna svojstva.

Zuti labradorit pristupa najvisim nivoima svesti, pojacava vizualizaciju, trans, vidovitos i usmeravanje.Koristan je za cakru solarnog pleksusa i siri mentalno telo, donoseci u njega vise mudrosti.Leci zeludac, slezinu, jetru, zucnu kesu i adrenalne zlezde
Polozaj: Staviti na trece oko, solarni pleksus ili drzati.Sledeci tekstove lapis lazuli, labradorit.

Labradorit












Нема коментара:

Постави коментар