четвртак, 1. децембар 2011.

Ahat plavi cipkasti





Ahat plavi cipkasti
BOJA  Svetlo plava sa belim ili tamnijim linijama


IZGLED  Na pruge, cesto mali i kotrljani


UCESTALOST  Lako dostupan


IZVOR  Kao kod ahata


DODATNA SVOJSTVA  Plavi cipkasti ahat je divan isceliteljski kamen.Njegova meka energija je opustajuca i smirujuca, donosi smirenje uma.Posebno je efikasan za aktiviranje i isceljivanje grlene cakre, dopustajuci slobodno izrazavanje misli i osecanja.Otvara put iskustvima visih energija.Spada u mocno kamenje koje vas pazi i podrzava.Neutralise bes, infekcije, upale i groznicu.
Psiholoski, plavi cipkasti ahat se suprotstavljarepresiji i supresiji osecanja, koji izviru iz straha od kritike i odbacivanja.Kritika je cesto prisutna u odnosu roditelj-dete, u detinjstvu kao i u zrelom dobu.Rezultat toga su osecanja koja se zadrzavaju za sebe, a neizrazavanje svog misljenja blokira grlenu cakru i moze da utice na grudni kos - osecaj gusenja.Plavi cipkasti ahat polako razgradjuje stare modele potiskivanja i podrzava novi nacin izrazavanja,Koristan je, jer pomaze muskarcima da  se opuste i prihvate svoju osecajnost i osetljivu prirodu.
Mentalno, plavi cipkasti ahat pomaze kod verbalizacije misli i osecanja i suprostavlja se mentalnom stresu.Emotivno, energije mira koje ovaj kamen isijava neutralise osecaj besa.
Duhovno, plvi cipkasti ahat prociscava grlenu cakru, tako da vise duhovne istine mogu da se izraze.To je kamen koji povezuje misao sa duhovnom vibracijom i donosi duhovni mir.


LECENJE Plavi cipkasti ahat je mocan iscelitelj grla.Njegovo svojstvo razresavanja blokiranog izrazavanja otklanja probleme sa ramenima i vratom, sa insuficijencijom tirodne zlezde, sa infekcijama grla  i sa limfnim infekcijama. Pusta temperaturu i otklanja blokade u nervnom sistemu.Pomaze kapilarima i pankreasu. U vidu eliksira tretira disbalans mozdane tecnosti i hidrocefalus,Plavi cipkasti ahat moze da se koristida potpomogne lecenje zvukom - fokusira i usmerava zvuk na odgovarajuce mesto.


POLOZAJ Gde god odgovara, posebno na grlu.Sledeci tekstovi ahat dendritski, ametist.


Ahat plavi cipkasti





Нема коментара:

Постави коментар