понедељак, 26. децембар 2011.

Hrizantem kamen



Hrizantem kamen
BOJA   Smedja, siva sa belim


IZGLED   Podseca na svet hrizanteme, kamen srednje velicine


UCESTALOST   Lako dostupan


IZVOR   Japan, Kanada, Kina, SAD


OSOBINE   Hrizantem kamen nezno klizi kroz vreme, olaksavajuci putovanje kroz vreme.Odise smirenim poverenjem i poboljsava svako okruzenje svojim neznim prisustvom.Isijavajuci harmoniju, spaja promenu sa ravnotezom i pokazuje kako to dvoje mogu da deluju skupa.Kamen vam pomaze da  uzivate u fokusiranosti na sadasnji trenutak i podstice sopstvo da cveta.Inspirise i puni energijom, dovodi teznje do ostvarenja.Hrizantem kamen poducava kako da ostanete nalik deci, da volite da se zabavljate, da ostanete nevini dok ste na stazi duhovnosti, obezbedjuje spontanost samorazvoju.Jaca karakter i prevazilazi netrpeljivost, neznanje, ogranicenost uma, sampopravednost i ljubomoru, podrzava vise pokazivanje ljubavi svetu, koje za uzvrat donosi vise ljubavi u vas zivot.
Mentalno, hrizantem kamen se suprotstavlja povrsnosti.Dodaje dubinu misli i stiti od smetnji.Sa hrizantem kamenom mozemo da sagledamo siri plan.Emotivno, hrizantem kamen donosi stabilnost i poverenje, eliminise ozlojedjenost i zlovolju.


LECENJE   Hrizantem kamen podstice fizicko sazrevanje i prelaz.Utice na kozu, na skelet, i na oci.To je kamen koristan za eliminaciju toksina i otklanjanje izraslina.


POLOZAJ   Nositi kao ukras ili u dzepu, ili smestiti negde u okruzenju.Koristiti kao eliksir, ali spravljen indirektnom metodom, odnosno staviti kamen u staklenu posudu, pa skupa sa njom u posudu sa vodom, zato sto drugacije "svet" moze da se osteti. Sledeci tekst Poludrago kamenje Hrizokola


Hrizantem kamen







Нема коментара:

Постави коментар