петак, 2. децембар 2011.

Ahat dendritski



BOJA   Prozirna, smedja, zelena


IZGLED    Providan sa ukrasima nalik liscu , cesto mali i kotrljani


UCESTALOST   Lako dostupan 


IZVOR   SAD, Ceska, Indija, Island, Maroko,  Brazil


DODATNA SVOJSTVA  Dendritski ahat je poznat kao kamen obilja.Donosi izobilje i pomoc u sve oblasti zivota, ukljucujuci biznis i poljoprivredu.Moze biti od koristi da poboljsa zetve ili da odrzava zdravlje kucnog bilja.
Dendrtski ahat stvara mirno okruzenje, unutrasnje i spoljasnje i podstice uzivanje u svakom trenutku.Ovaj kristal ima posebno jaku vezu sa biljnim kraljevstvom i moze da poboljsa komunikaciju sa tim domenom .Produbljuje vezu sa zemljom.
Kako god se koristi, dendritski ahat deluje sporo i potrebno je vreme da postigne puni efekat,
Psiholoski, dendritski ahat vas podstice da ostanete sabrani u periodima nevolje i zbrke donoseci stabilnost.Daje vam upornost i sposobnost da teskoce dozivite kao izazov.
Duhovno, dendritski ahat vas tera da ostanete u vezi sa svojim korenima dok rastete. Dendritski ahat otvara i uskladjuje cakre, osposobljavajuci ih da integrisu visu svest.


LECENJE   Na suptilnom nivou, dendritski ahat leci nezdravosti izazvane neuravnotezenoscu cakri.Unutar tela, dendritski ahat se poklapa sa svime sto se gran, poput krvnih sudova i nerva,Leci nervni sistem i stanje poput neuralagije.Ovaj kamen tretira poremecaj skeleta i uskladjuje skelet sa psihickom stvarnoscu pojedinaca.Dendritski ahat preokrece degeneraciju kapilara i stimulise vaskularni siste.Kada se postavi na mesto povrede ili bolno mesto, oslobadja bola.To je kamen koji je koristan za lecenje biljaka i same zemlje.Stabilise  vrtloge unutar zemljinog energetskog polja i moze da prevazidje geopatogeno zracenje ili zracenje "crnog energetskog toka".


POLOZAJ   Drzati ili staviti na odgovarajucu tacku.Nositi tokom duzih vremenskih perioda, da bi se postigla maksimalna korist.Smestiti medju korenje biljaka.Sledeci tekstovi ahat vatreni, peridot.


Ahat dendritski

Нема коментара:

Постави коментар