уторак, 3. март 2015.

Serafinit



BOJA   Zelena

IZGLED   Srebrnkasta pera unutar tamnijeg kamena, cesto mali i poliran

UCESTALOST   Lako dostupan u specijalizovanim radnjama

IZVOR   Sibir

OSOBINE   Kada se stavi na trece oko ili kada se sa njim meditira, serafinit je kamen duhovnog prosvetljenja i odlican je za pristupanje samoisceljivanju.Jedan je od kristala za uspostavljanje andjeoskog kontakta i za otvaranje krunske i vise krunske cakre..Ovaj kamen podstice zivljenje iz srca i ima blago prociscavajuce dejstvo na srcanu cakru, otvarajuci je ka ljubavi.
Njegova paperjasta krila nose do visokih duhovnih vibracija i odlican je za putovanje izvan tela, stiteci fizicko telo dok vi niste tu. Pomaze u pregledu napretka zivota i kod prepoznavanja promena koje su potrebne da biste se nasli na putu ka miru i ostvarenju..

LECENJE   Serafinit najbolje deluje na suptilnom nivou.Aktivira kicmenu nit i njenu vezu sa eterickim telom, posebno iza srca i moze da otpusti misicnu napetost do gore, sve do vrata. Koristan je protiv drhtavice i podstice gubljenje telesne tezine.

POLOZAJ   Staviti ga na trece oko ili na srce, ispod jastuka, ili ga nositi oko vrata. Sledeci tekstovi serpentin, peridot.


Serafinit


Нема коментара:

Постави коментар