петак, 13. март 2015.

Stilbit



BOJA   Bela, zuta, ruzicasta,crvena, smedja

IZGLED   Male kristalne ploce ili piramide u obliku grozda

UCESTALOST   Lako dostupan u specijalizovanim radnjama

IZVOR   SAD

OSOBINE   Stilbit je veoma kreativan kamen  koji otvara intuiciju i u svaki napor unosi podsticajnu energiju punu ljubavi. Veoma je koristan u metafizickom radu na svim nivoima. Uzemljuje duhovnu energiju i pomaze sprovodjenju intuitivne misli u delo, u fizickoj ravni.
Stilbit pomaze spiritualno putovanje, stiteci i odrzavajuci fizicki kontakt tokom putovanja. Kamen daje vodjstvo i usmerava kroz putovanje, bez obzira na to gde je odrediste. Kada se koristi na svojoj najvisoj vibraciji, potpomaze putovanja u vise duhovne domene i donosenje svesnih secanja na tamosnja iskustva. Grozdovi stilbitovih kristala mogu da se koriste kao instrumen za otkrivanje.

LECENJE   Stilbit deluje na poremecaje mozga, jaca ligamente, leci laringitis i gubitak ukusa. Moze da poveca pigmentaciju koze. Tradicionalno se koristio za neutralisanje trovanja, posto je veoma snazan detoksikant.

PLOZAJ   Drzati ili postaviti na odgovarajuce mesto. Staviti na trece oko da olaksa putovanja ili intuiciju, Sledeci tekstovi sugilit, labradorit.


Stilbit

Нема коментара:

Постави коментар