недеља, 15. јануар 2012.

Haulit



Haulit
BOJA   Zelena, bela, plava, - cesto vestacki obojen


IZGLED   Isaran kao mermer, cesto kotrljan.Svih velicina


UCESTALOST   Lako se dolazi do njega


IZVOR   SAD


OSOBINE   Haulit je ekstremnoumirujuci kamen.Kada se stavi ispod jastuka, odlican je lek za nesanicu, posenbno ako je izazvana hiperaktivnim umom.Moze da se koristi i kao eliksir i da se polako pije oko sat vremena pre odlaska u krevet.
Haulit pocezuje sa spiritualnim dimenzijama, otvara, uskladjuje i priprema um da primi mudrost i uvide.Pomaze putovanje izvan tela i pristup bivsim zivotima.Usmeravanje pogleda na komad haulita moze da vas odvede u drugo vreme ili dimenziju.Kada se stavi na trece oko, otvara secanja iz drugih zivota, ukljucujuci  i one iz stanja izmedju zivota i iz duhovnih dimenzija.
Haulit oblikuje ambicije, duhovne i materjalne, i pomaze vam da ih ostvarite.
Psiholoski, haulit poducava strpljenju i pomaze vam da eliminisete bes i nekontrolisanu ljutnju.Komadic stavljen u dzep upija vas sopstveni bes i tudji bes usmeren na vas.Takodje pomaze da se prevazidju sklonost kritikovanju i sebicnosti, jacajuci pozitivne osobine karaktera.
Haulit smiruje um i odlican je za spavanje ili meditaciju.Dozvoljava da se odvija smirena i razumna komunikacija.Ovaj kamen jaca pamcenje i stimulise zedj za znanjem.
Haulit moze da smiri uzburkane emocije, posebno one koje imaju uzroke u proslim zivotima.Oslobadja sponekoje vezuju stare emocije za sadasnje okidace.


LECENJE   Haulit oslobadja nesanice.Balansira nivo kalcijuma u telu, pomaze zubima, kostima i mekom tkivu.Haulit daje korisnu esenciju dragulja.


POLOZAJ   Staviti kako odgovara ili drzati tokom meditacije ili da se stisa bes.Resetka oko kreveta leci nesanicu.Drzati ga u dzepu da apsorbuje negativnost.


ODREDJENE BOJE   Pored opstih svojstava, sledece boje imaju dodatna svojstva:


Plavi haulit pomaze da se secate snova, kao i pristupite uvidima koje snovi donose. Sledeci tekstovi idiokras,  lapis lazuli.


Haulit







Нема коментара:

Постави коментар