уторак, 3. фебруар 2015.

Riolit



BOJA   Bela, zelena, svetlosiva, crvena

IZGLED   Na pruge ili na tacke sa kristalnim okluzijama, svih velicina, cesto kotrljan

UCESTALOST   Lako dostupan u specijalizovanim radnjam, cesto oblikovan i ispoliran

IZVOR   Australija, Meksiko, SAD

OSOBINE   Riolit razgaljuje potencijal i kreativnost duse.Olaksava promenu bez nametanja, potpomaze ispunjavanje zedataka i olaksava spoznaju sa nivoa duse.Moze da pristupi karmickoj mudrosti.Jacajuci dusu, telo i um, riolit je neizmerno koristan kada se istrazuje celokupan sopstveni potencijal.
Ovaj kamen olaksava duboko stanje meditacije u kome mogu da se ostvare unutrasnje i spoljasnje putovanje.
Kamen koji je koristan za lecenje proslih zivota, riolit preobrazuje proslost i integrise ga sa sadasnoscu.Dovodi probleme do resenja, bez obzira na to gde je bio izvor poteskoca, i aktivno podstice kretanje unapred.Ovaj kamen je idealan da vas drzi usidrene, u sadasnji trenutak, pre nego da vas vraca u proslost.
Psiholoski, riolit pojacava samopouzdanje i samovaznost.Ugradjuje osecaj samopostovanja i omogucava prihvatanje vase istinske prirode.
Mentalno, riolit pruza snagu za kirno suocavanje sa izazovima zivotnih okolnosti, a pojedincu daje svest o sopstvenoj snazi.
Emotivno, riolit ima uravnotezavajuce dejstvoi nezno olaksava emotivno otpustanje gde je potrebno.

LECENJE   Riolit jaca prirodnu otpornost tela.Deluje na vene, osip, bolesti koze i infekcije, poboljsava apsorpciju vitamina B.Moze da razgradi kamenje u bubregu, i stvrdnuto tkivo.Kao eliksir, riolit daje snagu i popravlja tonus misica.

POLOZAJ   Nositi ili staviti gde je potreban.Staviti na celo za regresiju proslih zivota (pod vodjstvo iskusnih terapeuta), a na solarni pleksus za emotivno otpustanje. Sledeci tekstovi Rubin, Kalcit.

                                                             
Riolit


Нема коментара:

Постави коментар