субота, 18. фебруар 2012.

Lepidolit



Lepidolit
BOJA   Purpurna, ruzicasta

IZGLED   Plocasti slojevi, blago svetlucavi, ili granulasta masa, svih velicina

UCESTALOST   Lako se dolazi do njega

IZVOR   SAD, Ceska, Brazil, Madagaskar, Dominikanska Republika

OSOBINE  Lepidolit cisti elektromagnetno zagadjenje i trebalo bi ga smestiti pored kompjutera da apsorbuje njegove emanacije.Kada se lepidolit nalazi u formi liskuna, njegova dejstva su znatno pojacana, i to je najefikasniji instrument za "ciscenje".Lepidolit insistira na tome da se koristi za vrhunsko dobro.Ponistava negativnost.Aktivira i otvara grlenu, srcanu, trece oko i krunsku cakru, prociscavajuci blokada i donoseci kosmicku svesnost.Ovaj kamen pomaze u samanskom ili duhovnom putovanju i pristupu akasa hronici.Omogucava vam pristup mislima i osecanjima iz drugih zivota, koja stvaraju blokadu u vasem zivotu sada.Moze da vas ponese unapred u buducnost.Lepidolit je ekstremno koristan za smanjivanje stresa i depresije.Zaustavlja opsesivne misli, smanjuje potistenost i prevazilazi nesanicu.
Lepidolit sadrzi litijum i koristan je kod stabilisanja promena raspolozenja i kod bipolarnih poremecaja.Odlican je za prevazilazenje bilo kog oblika emotivne ili mentalne zavisnosti, podrzava oslobadjanje od zavisnosti i svih uzroka nezadovoljstva, ukljucujuci i anoreksiju.Kao "kamen promene", otpusta i preuredjuje stare psiholoske modele i modele ponasanja, donoseci promenu.Lepidolit podrzava nezavisnost i postizanje ciljeva bez icije pomoci.
Mentalno, lepidolit stimulise intelekt i analiticke kvalitete.Svojom snagom objektivnosti i koncentracije, ubrzava donosenje odluka.Lepidolit usmerava na ono sto je vazno, zanemarujuci nebitna skretanja paznje.
Emotivno, lepidolit podstice bivstvovanje u sopstvenom prostoru, oslobadjanje od tudjih uticaja.To je umirujuci kamen koji resava probleme sa spavanjem i emotivni stres, donoseci duboko emotivno isceljenje.

LECENJE   Lepidolit locira mesto nezdravosti.Kada se polozi na telo, iznad obolelog mesta, on blago vibrira.Lepidolit smiruje alergije, jaca imuni sistem, restruktuira DNK i povecava stvaranje negativnih jona.Pomaze kod iscrpljenosti, epilepsije i Alchajmerove bolesti.Ublazava isijas i neuralgiju, prevazilazi probleme sa zglobovima.Detoksikuje kozu i vezivno tkivo.Lepidolit je odlican za menopauzu, posebno u obliku eliksira.Utice na bolesti izazvane "sindromom bolesti zgrade" ili kompjuterskom zracenjem.

POLOZAJ   Drzati ili nositi gde god odgovara.Staviti ga pod jastuk da bi otklonio probleme sa spavanjem. Sledeci tekstovi magnezit, pirit.

Lepidolit

Нема коментара:

Постави коментар