уторак, 5. јун 2012.

Petalit



BOJA   Prozirna, bela, ruzicasta, siva, crvenkastobela, zelenkastobela

IZGLED   Nalik kvarcu, , nabran, blago se preliva, obicno mali

UCESTALOST   Redak i skup

Izvor   Brazil, Madagaskar

OSOBINE   Petalit je jos jedan kamen za novo doba.Ponekad ga nazivaju andjeoskim kamenom zato sto poboljsava povezanost sa andjelima.Visokom, cistom vibracijom, petalit otvara ka kosmickoj svesnosti.Potpomaze duhovno prociscenje.Kamen je koji poboljsava meditaciju i uskladjivanje.Nosi vas u veoma smirenu i cistu duhovnu dimenziju, iz koje uzroci mogu da se spoznaju i transformisu.Posebno je koristan za isceljivanje porodice i porodicnog stabla, zato sto seze unazad, u vreme pre nego sto se disfunkcija pojavila.
Petalit je samanski kamen.Stvara bezbednu atmosferu za duhovni ko0ntakt ili za potragu za vizijom.Aktivira proces i snabdeva ga energijom, a istovremeno uzemljuje tokom spiritualnih aktivnosti.
Ovaj kamen umiruje auru i otvara grlenu i visekrunsku cakru, povezujuci sa duhovnim vibracijama.Nosi vas preko vasih trenutnih metafizickih sposobnosti, povezujuci vas sa najvisim nivoima duhovnog znanja, i olaksava opisivanje onog sto vidite tokom spiritualnih vizija.Cak i mali komad petalita je izuzetno mocan u obliku eliksira.Moze da se koristi da se oslobodite lose karme i da ocistite entitete sa aure ili sa mentalnog tela,.Izuzetno je koristan tokom presecanja spona, zato sto u proces uvodi vise ja svih osoba i neutralise manipulaciju na svim nivoima.
Kada se nosi na telu, petalit neprestano snabdeva energijom i aktivira sve energetske centre tela, na svim nivoima.Poboljsava i puni energijom sredinu u kojoj se nalazi.

LECENJE   Nositi kao privezak ili mindjuse, ili staviti gde god je potreban, posebno na trece oko.

ODREDJENE BOJE   Pored opstih svojstava, sledece boje imaju dodatna svojstva

Ruzicasti pedalit   cisti srcani meridijan i emotivni prtljag.Jaca emotivno telo, oslobadja strah i brigu.Kamen saosecanja, podstice fleksibilnost istovremeno odrzavajuci neznu snagu

Prozirni petalit   onesposobljava negativnu energiju.Cisti implante, mijazme i negativnu karmu na bilo kom nivou. Sledeci tekstovi fenakit, jaspis.


Petalit








Нема коментара:

Постави коментар