среда, 06. јун 2012.

FenakitBOJA   Bezbojna, moze da bude nijansirana zuto, zutocrvena, crvena, ruzicasta, smedja

IZGLED   Staklast, nalik kvarcu, malih kristala

UCESTALOST   Prilicno redak i obicno skup

IZVOR   Madagaskar, Rusija, Zimbabve, Kolorado, Brazil

OSOBINE   Fenakit ima jednu od najvisih kristalnih vibracija do sada otkrivenih.Povezuje licnu svest sa licnom frekfencijom, omogucujuci da se informacije iz tog prostora prevedu Zemlji.Povezuje sa andjeoskim kraljevstvom i sa uzvisenim uciteljima.
Fenakit prociscavami integrise, donoseci duhovne vibracije na Zemlju.Odgovara etericnom telu, aktivira svetlosno telo, potpomaze procesu uznesenja.Ovaj kristal isceljuje dusu, fizicko i suptilna tela prociscava, kako bi dusi obezbedio adekvatno vozilo.Njegova energije je dostupna samo onima koji su se pripremili, prebacivsi svoju licnu vibraciju na visi nivo.
Fenakit je cvrsto povezan sa svim cakrama i daje znanje o tome kako da ih isceljujete i aktivirate.Stimulise trece oko  aktivira vasu krusku cakru, poboljsava unutarnje znanje.
Cini se da ovaj kristal ima razlicita svojstva u zavisnosti od toga gde je iskopan.Madagaskarski fenakit je medjudimenzionalan, a dozivljen je i kao medjugalakticki.Fenakit iz brazila cesto ima sopstvenog "zastitnika kristala"

LECENJE   Fenakit deluje na suptilnim nivoima, prociscavajuci telo i energetske puteve.Crpi informacije iz Akasa hronike  kroz etericki otisak, pa nezdravost iz bilo kog izvora moze da prepozna i otpusti.Fenakit aktivira isceljivanje od etericnog tela ka fizickom, lececi etericni otisak kada je to potrebno kao preduslov za fizicko lecenje.Fenakit ima moc da pojaca energiju drugih isceljujucih kristala.

POLOZAJ   Nositi u obliku fasetnog kamena ili staviti gde je potreban, posebno iznad glave.

ODREDJENE BOJE   Pored opstih svojstava, sledece boje imaju dodatna svojstva

Prozirni fenakit pomaze kod medjudimenzionalnog putovanja.Olaksava kretanje kroz vibrirajuca duhovna stanja, kojima se inace ne pristupa sa Zemlje.Aktivira secanja na ranije duhovne inicijacije i poducava da "slicno privlaci slicno", terajuci vas da podignete svoje vibracije, procistite svoje misli i isijavate samo pozitivnu energiju.

Zuti fenakit ima posebnu sklonost ka vanzemaljskim kontaktima.Ovo je kamen manifetacije koji  ono sto se zeli ostvaruje na fizickom nivou, pod uslovom da je to za opste dobro. Sledeci tekstovi pitersit, citrin


Fenakit

Нема коментара:

Постави коментар