петак, 17. април 2015.

Zeolit



Zeolit
BOJA   Bezbojan, bela, plava, boje breskve

IZGLED   Varira, svih velicina, cesto kao grozd

UCESTALOST   Moze se naci u specijalizovanim radnjama

IZVOR   Britanija, Australija, indija, Brazil, Ceska, Italija, SAD

OSOBINE   Zeolit je opste ime za grupu kristala koji se cesto nalaze zajedno u matriksu. Oni obuhvataju apofilit, okenit, pektolit, prenit i stilbit. Ovaj kombinovani kamen je prelep i moze da se koristi kao dekorativni element da oplemeni prostor. Zeolit apsorbuje toksine i neprijatne mirise. Kada se zakopa u tlo ili stavi blizu useva, zeolit je koristan za poljoprivredu i bastovanstvo. Zeolit je reiki kamen, koji pomaze prikljucivanju energijama i poboljsava prijemcivost na lecenje.

LECENJE   Zeolit moze da se koristi za tretman gusavosti, da ublazi nadutost i da otpusti toksine iz fizickog tela. Ima podsticajno dejstvo u prevazilazenju zavisnosti, posebno alkohola, i za ovu svrhu od zeolita moze da se napravi eliksir. Ipak kao konzervans je bolje koristiti jabukovo sirce, nego votku ili rakiju.

POLOZAJ   Staviti gde  god je potrebno, ili koristiti kao eliksir.

5 коментара:

  1. There is an almost no inquiry that AOL has been one among the main free email providers and its administration is just terrible yet at the same time, you will confront changed issues with AOL mail. On the off chance that you confront any disservice alongside your AOL Account just Contact AOL Support Number and our affirmed professional is usually there to encourage you.

    ОдговориИзбриши
  2. GDE SE MOZE NABAVITI ZEOLIT U VECEM KOMADU. JA GA PIJEM U KAPSULAMA

    ОдговориИзбриши