уторак, 21. април 2015.

CinkitCinkit
BOJA   Crvena, narandzastozuta, zelena, bezbojan

IZGLED   Granulasta masa, iako u Poljskoj mogu da se nadju neki upadljivo prozracni kristali koji su nastali kao deo procesa kaljenja u rudniku.

UCESTALOST   Moze se naci u specijalizovanim radnjama

IZVOR   Poljska, Italija, SAD

OSOBINE   Cinkit je mocan kamen koji ujedinjuje fizicku energiju i licnu snagu sa kreativnoscu. Ovaj zestoki kamen moze da potpomogne proces manifestacije i da nadomesti iscrpljenu energiju sistema. Uklanja energetske blokade iz tela i dozvoljava da zivotna sila tece nesputano. Ovaj kamen privlaci izobilje na fizickom i duhovnom nivou, a cinkit moze da se koristi i da bezbedno usidrava svetlosno telo u fizicku ravan.
Cinkit odgovara donjim cakrama, dopunjava celo telo energijom i stimulise kreativnost i plodnost. Pomaze uspinjanje kundalini energije i pojacava instikt i intuiciju.
Cinkit uliva poverenje i sposobnost da pronadjete sopstvenu snagu. 

Psiholoski, cinkit leci sok i traumu i uliva vam hrabrost da se suocite sa traumaticnim situacijama. Ublazava depresiju i otpusta bolne uspomene, da bi ove mogle da pocnu. ako patite od letargije i sklonosti ka odugovlacenju, cinkit ima moc da vas gurne u manifestaciju vaseg punog potencijala. Pomaze vam da prihvatite neophodnu oromenu. Cinkit je koristan kod fobija, pomaze pri dostezanju korenskog uzroka i polako ga otpusta, a onda reprogramira um u malo pozitivniji model. Moze takodje, da otpusti hipnoticke naredbe i mendalne otiske.
Ako ste zena koja se bori sa siptomima menopauze  ili sa sindromom praznog gnezda, cinkit polako ublazava simptome i pomaze vam da se pomirite sa promenama zivota.
Cinkit podrzava grupne aktivnosti, privlaceci ljude slicnih stavova da se okupe ujedinjujuci ih. Takodje je koristan za fizicke veze. Ako je potrebno prociscenje, cinkit moze da stimulise isceliteljsko praznjenje koje stimulise prociscenje, a onda puni sistem energijom.

LECENJE   Cinkit poboljsava kozu i kosu. Koristan je za prostatu i za simptome menopauze, pojacava imuni sistem i energetske meridijane tela. Deluje na SHU, sidu i autoimune bolesti smiruje kandidu, gljivicna oboljenj, bronhitis i pomaze kod sprecavanja epilepsije. Cinkit stimulise organe eliminacije i apsorpcije, a koristi se i za lecenje neplodnosti.

POLOZAJ   Drzati  ili staviti kako odgovara


14 коментара:

 1. Nice Blog, thanks for sharing affordable information. And We are 3rd party Aol Desktop Gold Service provider. Our Service Support 24*7 by certified technician..
  Aol Desktop Gold
  Aol Gold

  ОдговориИзбриши
 2. AOL Customer Support team will assist or help them to reach the attainable self-governing third-party AOL retriever password support.
  AOL Help and Support
  AOL Customer Service
  AOL Support
  AOL Email Support

  ОдговориИзбриши
 3. HP Help Number is always ready to help and assist you fix any kind of technical glitches with a joy. For more info, you can visit here
  HP Help Number

  ОдговориИзбриши
 4. thanks for sharing information.
  https://usasupportphonenumber.com/hotmail/

  ОдговориИзбриши
 5. I am QuickBooks ProAdvisor certified person and I provide QuickBooks help to QuickBooks users. If you are facing any issue with your accounting product then immediate contact to us. We will solve your all QuickBooks issues in a few minutes. For more help and information, visit our site:
  http://www.quickbooksonline247.com/
  http://www.payrollquickbooks.net/
  http://www.intuit-tax.net/
  http://www.quickbooks-pro.net

  ОдговориИзбриши