петак, 3. април 2015.

Vanadinit



BOJA   Narandzastosmedja, crvenosmedja, zutosmedja, crvena, narandzasta, zuta

IZGLED   Vrlo sitni, blistavi prozracni kristali u matriksu

UCESTALOST   Lako dostupan u specijalizovanim radnjama

IZVOR   SAD

OSOBINE   Vanadinit je odlican kamen za ljude koji imaju probleme sa prihvatanjem svoje fizicke prirode. Ima snaznu vezu sa donjom zemaljskom cakrom ispod stopala zemaljskog tela. Prizemljuje dusu u fizicko telo i pomaze da se osecate komotno u zemaljskom okruzenju.
Vanadinit stiti od rasipanja energije i poducava vas kako da ocuvate energiju u fizickoj ravni
Vanadinit je koristan za meditaciju. Posto iskljucuje blebetanje uma, moze da olaksa stanje "bez uma" ili da se koristi za osvesceno usmeravanje svesti ka vizijama i putovanju. Ima moc da otvori unutarnji kanal u telu kako bi se ulila univerzalna energija. Ova energija uskladjuje cakre i dovodi vise ja u fizicko telo, olaksavajuci postizanje duhovnog mira.
Mentalno, vanadinit popunjava praznine pukotine izmedju misli i intelekta. Pomaze kod definisanja i sprovodjenja ciljeva u delo, a iskljucuje blebetanje umacime omogucava uvidu i racionalnoj misli da se ujedine, u unutarnjem glasu vodjstva.
Ovaj kamen ima korisno svojstvo obuzdavanja preteranog troskarenja. Stavite ga u ugao bogatstva u kuci, ili stavite komadic u novcanik da biste zadrzali novac.
Ovaj Kamen  je otrovan i eliksiri bi trebalo da se pripremaju indirektnom metodom.

LECENJE   Vnadinit je koristan kod teskoca sa disanjem, poput astme i suzenih pluca. Olaksava razmenu cirkularnog disanja. Vanadinit deluje na hronicnu iscrpljenost i probleme sa besikom. Ako se koristi u obliku eliksira, samo onaj koji je napravljen indirektnom metodom sme da se primenjuje interno.

POLOZAJ   Staviti gde odgovara, ili utrljati eliksir ekstremno po celoj grudnoj oblasti. Ako se uzima zbog prihvatanja fizicke prirode, elksir napravljen indirektnom metodom treba da se koristi nekoliko nedelja.

Нема коментара:

Постави коментар