четвртак, 12. септембар 2013.

Rutilski kvarc



BOJA   Bezbojan ili cadjav sa zlatnosmedjim, crvenkastim ili crnim nitima

IZGLED   Duge tanke (niti u cistom kritalu, svih velicina)

UCESTALOST   Lako dostupan

IZVOR   Sirom sveta


DODANA SVOJSTVA   Rutilski kvarc je delotvoran integrator energije na svim nivoima.Povisava energetski impuls kvarca i veoma je efikasan iscelitelj vibracija
Duhovno za rutilski kvarc se kaze a poseduje savrsenu ravnotezu kosmickog svetla, kao i da osvetljava dusu, podsticuci duhovni rast.Proiscava auru i puni je energijom.Ovaj kamen potpomaze astralna putovanja, otkrivanje i usmeravanje.Olaksava kontakt sa najvisim duhovnim vodjstvom.Izvlaci duhovnu energiju i rusi barijere na putu duhovnog napretka, otpustajuci proslost.
Rutilski kvarc je koristan terapeutima i savetnicima, zato sto filtrira negativnu energiju od klijenata, a istovremeno podrzava njihovno energetsko polje tokom emotivnog otpustanja i suocavanja sa tamnijom stranom psihe.Pruza zastitu od natculnih napada.Rutilski kvarc moze da se koristi za isceljivanje proslih zivota, da se izvuce nezdravost iz proslosti i da se dotaknu uvidi u dogadjaje iz proslih zivota koji uticu na sadasnji.Pomaze pri posezanju ka sustini zivota, da bi se doslo do uzroka i da bi se razumeli rezultati prethodnih dela.Povezuje sa lekcijama duse i sa planom za ovaj zivot.
Psiholoski rutilski kvarc dolazi do korena probema i olaksava prelaze i promene pravca.Emotivno rutilski kvarc stisava mracna raspolozenja i deluje kao antidepresiv.Oslobadja strahova, fobija i anksioznosti, otpusta ogranicenja i suprotstavlja  se mrznji prema sebi.Ovaj kamen podtice oprastanje na svim nivoima.
Rutilski kvarc otvara auru da dzvoli isceljivanje.Na fizickom nivou, trovanje zivom apsorbuje iz nerava, misica, i crevnog trakta.

LECENJE   Rytilski kvarc ima vitalnost koja je korisna za hronicna stanja i za impotenciju i nepodnost.Odlican je za iscrpljenost  i praznjenje energije.Ovaj kristal deluje na respiratorni trakt i  ronhitis, stimuise i balansira tiroide, odklanja parazite.Simulise rast i regeneraciju celija i obnavlja pokidano tkivo.Kazu da podstice uspravno drzanje.

POLOZAJ   Oko vrata za tiroideu; preko srca za timus; na solarnom pleksusu za energiju; na usima za balansiranje i uskladivanje; prevuci duzinom aure da upije negativnost. Sledeci tekstovi Cadjavi Kvarc, Pirit.


Rutilski kvarc

 





Нема коментара:

Постави коментар