субота, 04. август 2012.

PirolusitBOJA   Srebrna, crna, plava, tamnosiva

ISZGLED   Krupan, sjajan, lepezast u sjajnom matriksu ili granulasta masa

UCESTALOST   Lako dostupan u specializovanim radnjama

IZVOR   SAD, Britanija, Brazil, Indija

OSOBINE   Pirolusit ima sposobnost da transformise i restruktuira energije.Kada se na pravi nacin koristi i kada je svesno usmeren, moze da restruktuira zivot.Ovaj kamen leci energetske smetnje i preobrazava nezdravost na fizickom, emotivnom i mentalnom nivou.
Pirolusit je kamen koji je izuzetno korisno imati u neposrednoj oolini ili prostoru za meditaciju.Otklanja negativnu energiju i natculne smetnje iz bilo kog izvora, ojacavajuci auru tokom tog procesa.Moze da spreci neispravan mentalni uticaj nekogamsa snaznim umom, razgradjuje emotivnu manipulaciju i pruza zastitu od onih koji naseljavaju nize astraqlne svetove.
Ako treba da budete u prisustvu nekoga na vlasti, koji radi na nacin sa  kojim se vi ne slazete, imajte komad pirolusita sa sobom.To ce vam omoguciti da ostanete verni svojim uverenjima.Zbog svoje tanane strukture nije adekvatan za nosenje na sebi ili u dzepu, ali ga mozete drzati u ruci kada su vam potrebne njegove zastitne energije.
Psiholoski, pirolusit podstice samopouzdanje, optimizam i odlucnost.Ovaj nepropustljivi kamen seze do korena problema i nudi sredstva preobrazaja.Pruza podrsku tokom dugog emotivnog isceljivanja, ukljucujuci isceljivanje proslih zivota ili otpustanje emotivne nezdravosti i blokada na emotivnom, telu.
Emotivno, pirolusit ima moc da menja i stabilizuje veze.Moze da potpomogne preobrazaj negativnih ocekivanja u pozitivna.

LECENJE   Pirolusit deluje na bronhitis, regulise metabolizam, ojacava krvne sudove, stimulise seksualnost.Takodje je koristan za jacanje vida.

POLOZAJ   Staviti ili drzati kako odgovara.Posto je pirolusit prilicno osetljiv i tesko ga je staviti na telo, od njega moze da s enapravi eliksir, indirektnom metodom, i da se nanosi lokalno ili da se popije. Sledeci tekstovi kvarc, karneol.


Pirolusit

Нема коментара:

Постави коментар