уторак, 14. април 2015.

Vulfenit



Vulfenit
BOJA   Zuta, zlatna, narandzasta, zelena, siva, zutosiva, smedja, bela, bezbojan

IZGLED   Mali kristali ili listici u matriksu, ili krupan, prozracan, skoro kvadratni kristal

UCESTALOST   Moze se naci u specijalizovanim radnjama

IZVOR   SAD, Meksiko

OSOBINE   Vulfenit je izuzetno koristan kamen, zato sto pomaze pri prihvatanju manje pozitivnih aspekata zivota i sprecava da se utucenost ili tromost ugnezde kada se suocite sa negativnom situacijom ili osecanjima. Posebno je koristan za ljude koji su postali neuravnotezeni fokusirajuci se samo na pozitivno, potiskujuci negativne osobine i iskustva, pa su postali "slatki ko secer" i tako dobri da su lazni i neprizemljeni.
Vulfenit im pomaze da prihvate i integrisu tamnije energije i da uznapreduju preko dualnosti "pozitivnog" i "negativnog" prihvatajuci ih kao sile koje dopunjavaju i dovode u ravnotezu.
Na duhovnom nivou, vulfenit olaksava lako i brzo kretanje  iz fizicke  ravni u natculnu, intuitivnu ili kroz duhovne nivoe. Kazu da pristupa proslosti, sadasnjosti, i buducnosti i da pomaze komunikaciju sa tim stanjima. Olaksava kontakt i komunikaciju sa duhovnim svetom, i otvara kanal za sprovodjenje duhovne vibracije na zemlju.
Ako ste sklopili dogovor sa nekom dusom da cete se srestim u sadasnjem zivotu, vulfenit olaksava prepoznavanje te duse i povezuje sa razlozima zasto ste se dogovorili da se sretnete. Vezuje duse skupa, dok se svrha ili lekcije ne ispune, a onda razvezuje, kada za to dodje vreme.
Vulfenit je kamen koji moze da se koristi za belu magiju, podsticuci i pojacavajuci ritual radom i putovanjem, i ponovnim sticanjem magijskog znanja koje je osoba imala u drugim zivotima. Takvo znanje moze da dolazi iz hramova drevnog Egipta ili Grcke ili iz malo blize proslosti.
Ako je neko patio u rukama hriscanske crkve zbog verovanja povezanih sa magijom, onda mu vulfenit pomaze da isceli to iskustvo, cineci da se opet oseca bezbedno u koriscenju magije.

LECENJE   Vulfenit ima moc da podmladi i sacuva energiju, ali nema neka posebna lekovita svojstva.

POLOZAJ   Drzati ili staviti gde god je potreban. Komad vulfenita moze da se programira da vas poveze sa dusevnim vezama, a onda ga stavite u ugao veza u svojoj kuci.


Нема коментара:

Постави коментар